Телеведучий Дмитро Шепелєв торкнувся у своєму мікроблозі важливу тему виховання дітей і звернувся до передплатників з цікавим питанням.

Як відомо, в березні цього року він став батьком вдруге – архітектор Катерина Тулупова народила йому сина. Також у Шепелєва є син Платон, народжений у шлюбі зі співачкою Жанною Фріске, яка пішла з життя більше 6 років тому.

Так, зірка ТБ пояснив, що у його спадкоємця дуже щільний графік-навчання, гуртки, тренування: "Пам'ятаєте ми ще сперечалися в коментарях, я наполягав, що дитина повинна бути зайнята. Я як і раніше так думаю".

І ось днями Платон прийшов до нього і заявив, що більше не бажає займатися тенісом. Зоряного батька такий настрій спадкоємця засмутив: "Мені дуже хотілося, щоб у нас було спільне захоплення".

Але, як з'ясувалося, юний Платон вже будує свої плани на життя і не просто так вирішив залишити спорт. У хлопчика є музичні амбіції: "Нещодавно син заявив, що все кидає і залишає тільки гітару, тому що хоче бути рок-зіркою".

Дмитро Шепелєв зазначив, що прийняв вибір свого чада і зрозумів, що потрібно радіти такій рішучості дитини. Тема, озвучена артистом, викликала бурхливу реакцію у його фоловерів:

Не обійшлося і без припущень про те, що хлопчик успадкував музичний талант від покійної матері і, можливо, піде по її стопах. Що думають з цього приводу родичі Жанни Фріске - невідомо, оскільки Дмитро Шепелєв не підтримує з ними зв'язок. Платон також не спілкується з бабусею, дідусем і тіткою - рідною сестрою своєї матері.

Раніше "Hyser" писав про те, що сестра Жанни Фріске показала обранця, дуже схожого на Дмитра Шепелєва.

Також наш портал розповів про те, що у мережі показали невідомі фото Жанни Фріске.

Нагадуємо, що Дмитро Шепелєв поділився з шанувальниками радісною подією.