Жителі одного регіону можуть залишитися без зв'язку "Київстар".

Українців ошелешили новиною про те, що вони можуть залишитися без зв'язку "Київстар". Але це торкнеться далеко не всіх регіонів. Відомо, що в цій ситуації найбільше постраждають жителі Полтавської області. Все через перегляд ставок оренди на доступ до інфраструктури.

Проблема виникла через сварку між мобільним оператором та компанією «Полтававодоканал». Вона надає послуги жителям області протягом вже багатьох років, але дивні вимоги висунула тільки зараз. Поки точно незрозуміло, з чим саме пов'язана така ситуація.

Справа в тому, що на багатьох об'єктах водоканалу встановлено обладнання мобільних операторів, в основному «Київстару». Але нещодавно представники компанії попросили прибрати обладнання мобільного зв'язку зі своїх об'єктів. Причина такої вимоги-перегляд ставок оренди на доступ до будь-якої інфраструктури.

Як розповіли представники компанії "Київстар", що їм збільшили вартість оренди практично в три рази за один підхід. Таке просто немислимо. Тому що адекватних причин так чинити не було.

У той же час Київстар відмовився платити більше, тому що вважає, що така ціна не обгрунтована з ринкової точки зору. Спроба зв'язатися з керівництвом "Полтававодоканалу" була повністю проігнорована.

Таким чином всього планують відключити щонайменше 10 станцій, які забезпечували мобільним зв'язком принаймні половину населення Полтавської області. Тобто люди ні за що ні про що залишаться без зв'язку і будуть змушені шукати альтернативу. Але все це відбуватиметься за їх бажанням змінити оператора мобільного зв'язку, а через вимушені обставини.

Раніше Hyser писав про те, що ще один оператор мобільного зв'язку обрадував українців послугою безкоштовного Інтернету.

Також писали, що українці отримають від мобільного оператора нові функції, яких ні в кого немає.

Нагадаємо, що "Київстар" запустив дуже дешевий тариф.