Керівництво Сільпо звільнило співробітника через грубі висловлювання про Україну

Нещодавно навколо компанії Fozzy Group Сільпо розгорівся гучний скандал. Маркетинг-директор компанії Слава Баранський викликав хвилю обурення в мережі через знущальні висловлювання про вишиванки, українські символи, активістів і Революцію Гідності. Інцидент закінчився звільненням скандального співробітника. Про це написав Сергій Стерненко на своїй сторінці в facebook.

Сергій Стерненко зазначив, що розголос працює і керівництво Fozzy Group покарало свого співробітника, який оскандалився висловлюваннями про Україну та її символи. У компанії підкреслили, що подібні погляди та думки Слави Баранського не поділяють.

Відомо, що в відразу ж відреагували на публікації співробітника, які викликали хвилю обурення в суспільстві і початку відсторонили від роботи. Однак вивчивши ситуацію детальніше було прийнято рішення про звільнення скандального працівника.

Користувачі Мережі позитивно відреагували на рішення компанії, зазначивши, що через цей інцидент вже подумували шукати альтернативу відомому супермаркету.

"Я вже почав підбирати альтернативу Сільпо. Але якщо є реакція може добре, повертаюся в співтовариство клієнтів. Але бажано, щоб надалі все працювало без розголосу. Ну і обов'язково стежимо за подальшою долею товариша баранскага. А то хто знає наскільки його відсторонили...", "Все, знову можна ходити в Сільпо", "це дуже добре, тому що мені було б важко без Сільпо", - написали користувачі мережі.

Коментар. Фото: скріншот facebook
Коментар. Фото: скріншот facebook

Коментар. Фото: скріншот facebook
Коментар. Фото: скріншот facebook

Раніше портал Hyser повідомляв, що українські супермаркети викрили на хитрій "схемі".

Також наш портал інформував, що мережа українських супермаркетів АТБ потрапила в гучний скандал через свою продукцію.

Нагадаємо, що українець ледь не влаштував бійку в супермаркеті через те, що касир не дав йому 1 копійку здачі.