Перша леді проти другого терміну Зеленського, але остаточне рішення за ним

Багатьох українців цікавить, чи збирається Володимир Зеленський піти на другий президентський термін. В оточенні президента відповіли на це хвилююче питання. Про це інформує "Телеграф".

За словами джерела близького до оточення Володимира Зеленського всі люди в команді гаранта підтримують ідею про його висунення на другий термін. Наприклад, один з таких його перший помічник Сергій Шефір. Однак є одна людина, яка не бажає, щоб Володимир йшов на другий термін. Це його дружина Олена і до її думки він прислухається.

Як зазначило джерело Олена Зеленська не була в захваті від того, що її чоловік став главою держави і відповідно не хоче, щоб він висувався в президенти ще раз.

Вона була проти першого терміну, і вона не хоче другого, але рішення все одно за Зеленським", – розповів один із соратників гаранта.

У той же час важливим фактором є підтримка народу. Від того якою вона буде до кінця президентського терміну залежатиме чи варто взагалі розглядати варіант повторного балотування.

Варто відзначити, що раніше Володимир Зеленський зізнався за що найбільше любить свою дружину Олену. Гарант зазначив, що весь час, скільки він знає Олену, вона завжди була відверта у всіх питаннях. Це якість він цінує в ній найбільше. Також у першої леді є почуття на людей, тому вдома її називають "сірим кардиналом". Президент заявив, що впевнений у тому, що Олена любить його і зізнався, що вона для нього жінка на все життя.

Раніше портал Hyser повідомляв, що перша леді Олена Зеленська готується до хейту через нову реформу в школах.

Також наш портал інформував, що глава держави Володимир Зеленський анонсував важливе нововведення, яке торкнеться всіх українців старше 55 років.

Нагадаємо, що перша леді Олена Зеленська в чорних балетках і оверсайз-костюмі підкорила почуттям стилю.