Катерина Павленко розповіла про форс-мажор на Євробаченні

Солістка групи Go_A Катерина Павленко вперше розповіла про труднощі і форс-мажори, які відбувалися з колективом на Євробаченні. Про це вона розповіла за лаштунками шоу " Хто зверху?" на "Новому каналі".

Катерина Павленко поділилася, що під час генеральної репетиції групи на Євробаченні стався форс-мажор, який ніхто не міг передбачити. Пліт, на якому стояли музиканти, почав роз'їжджатися. Солістка go_a зазначила, що в той момент ніхто не міг вийти на сцену і врятувати колектив, тому їм довелося "викручуватися" самостійно.

Гітарист став ногами на дві половини плоту і таким чином намагався його утримати, але в той же час танцівники виконували рухи і трясли конструкцію через що вона продовжувала роз'їжджатися. Катерина Павленко розповіла, що в цей момент стояла на краю і навіть не підозрювала про те, що відбувається. Пізніше їй розповіли цю історію.

Співачка додала, що непередбачувані моменти на сцені для групи вже не в новинку. Наприклад, під час виступу неодноразово вимикалося обладнання і музикантам доводилося імпровізувати. Крім того, бувають випадки, коли на сцену до музикантів піднімаються якісь люди, а охоронці їх потім знімають.

Варто відзначити, що раніше Катерина Павленко розповіла, чому Go_A не дали першого місця на Євробаченні. Співачка зазначила, що виступ італійців був дуже сильним, але реакція глядачів на номер go_a була куди потужнішою. За її словами багато учасників конкурсу говорили їм, що вони вже перемогли. На думку Павленка перше місце Україні могли не дати через "певні політичні штуки".

Раніше портал Hyser повідомляв, що хореограф Влад Яма розповів про особистий досвід суддівства конкурсу краси.

Також наш портал інформував, що Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як важко бути матір'ю.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк зізналася, де знаходить найбільший заробіток і це не Телебачення.