Главу Міністерства культури Олександра Ткаченка звинуватили в расизмі

Відома українська телеведуча, а також актриса і успішний продюсер Кароліна Ашіон звинуватила міністра культури Олександра Ткаченка в расизмі. Про це інформує rbc.ua.

Скандал розв'язався ще 6 років тому, коли Олександр Ткаченко був генеральним продюсером телеканалу "1+1". Кароліна Ашіон, яка вже працювала на "2+2" запропонувала розглянути її кандидатуру на кастингу ведучих ранкового шоу, але отримала відмову. Як зазначила телеведуча Олександр Ткаченко відмовив їй у досить принизливій формі, зазначивши, що зовнішність жінки їм не підходить і він не готовий ризикувати рейтингами.

Після цього інциденту телеведуча пішла з телеканалу, зазначивши, що "кольором шкіри для "1+1" не вийшла". Через 6 років Кароліна Ашіон випадково зустрілася з Олександром Ткаченком і нагадала йому про інцидент. Однак він лише з усмішкою на обличчі запитав, невже повинен просити у неї вибачення.

"Це не просто хамство. Це расизм, хлопці. Вже я-то знаю в цьому толк", - зазначила ведуча

Незабаром глава Мінкультури відреагував на звинувачення в расизмі, але свою провину визнавати не став. Навпаки Ткаченко зазначив, що тоді за кастинг тоді відповідали інші люди.

Скріншот facebook
Скріншот facebook

Підкреслимо, що на скандал відреагували й користувачі мережі, багато з яких стали на бік телеведучої, деякі навіть відзначили, що для Ткаченка така поведінка не в новинку.

Раніше портал Hyser повідомляв, що народного депутата Іллю Ківу знову засікли у Верховній Раді за дечим непристойним.

Також наш портал інформував, що колишній нардеп розсмішив українців, заявившись до суду в дивному стані.

Нагадаємо, що народний депутат Микола Тищенко осоромився в стінах Верховної Ради.