Екс-холостяк Михайло Заливако зробив жартівливу пропозицію руки та серця Лесі Нікітюк

Знаменита телеведуча Леся Нікітюк є однією з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу. Шанувальники раз у раз натякають, що зірці пора подумати про сім'ю. Так, напередодні екс-холостяк Михайло Заливако зробив їй жартівливу пропозицію руки і серця. Про це стало відомо з фото, яке телеведуча опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Так, Леся Нікітюк поділилася знімком на якому екс-холостяк стоїть на одному коліні перед нею. Телеведуча одягнена в ефектну сукню з високим розрізом. Судячи з фото Заливако робить пропозицію зірці, а вона тримає табличку з написом: "Міша, я згодна".

Деякі шанувальники прийняли це серйозно і вже навіть почали цікавитися, коли ж весілля. Проте пропозиція руки і серця була жартівливою.

Варто відзначити, що багато шанувальників відзначили, що Леся Нікітюк і Михайло Заливако були б дуже хорошою парою і засмутилися, що "пропозиція" була всього лише жартом.

"Ооо як би це була правда це було б дуже крута пара дуже красива пара, а так-то що маємо, то маємо", "Шкода що це прикол) було б круто) і чисто візуально і за статусом вони один одному підходять)хто згоден поставте лайк)))", "Ну капець 😍 😂 здається він не ту вибрав", "Леся якщо це не черговий жарт, то вітаю", "Леся, на весілля запросіть?", ""Вітаю ❤️ коли весілля?", "Ну нарешті", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Леся Нікітюк зізналася, де заробляє найбільше і це не Телебачення.

Також наш портал інформував, що Тіна Кароль похвалилася принадами в ультра-короткій спідничці.

Нагадаємо, що Молода дружина Віктора Павлика розповіла, як важко бути матір'ю.