Ембер Герд розповіла про народження дитини та показала фото

Колишня дружина відомого голлівудського актора Джонні Деппа Ембер Герд вперше стала мамою і поділилася з шанувальниками знімками новонародженого малюка. Відповідне фото жінка опублікувала на своїй сторінці в Twitter.

35-річна актриса Ембер Герд кілька місяців приховувала народження дитини. Як виявилося у зірки ще 8 квітня народилася дівчинка, яку звуть Уна Пейдж Герд. Голлівудська актриса зазначила, що дуже рада поділитися цією новиною з усіма шанувальниками і зізналася, що рішення про материнство прийняла ще 4 роки тому. Однак хотіла стати матір'ю на "своїх умовах".

Ембер Герд зізналася, що ім'я Пейдж для своєї дочки вона вибрала на честь своєї матері, яка була актрисою. За словами знаменитості народження дитини стало для неї "початком її життя". Друге ім'я дівчинки Уна має шотландське походження та означає "чистий і святий".

За даними видання Page Six дитину Ембер Герд народила сурогатна мати, так як раніше лікарі заявили, що актриса не зможе виносити первістка. На сьогоднішній день актриса перебуває в романтичних відносинах з кінематографістом Б'янкою бутті, з якою вона зустрічається з січня минулого року.

Варто відзначити, що свою матір Ембер Герд втратила в травні минулого року і дуже важко перенесла втрату. Дитина стала для неї справжнім порятунком і подарувала новий сенс життя. Зараз Герд продовжує свою акторську кар'єру і знімається в продовженні фільму "Аквамен 2".

Раніше портал Hyser повідомляв, що відомий американський актор Вілл Сміт показав, як його рознесло за час карантину.

Також наш портал інформував, що російський актор Сергій Безруков потролив Ольгу Бузову через її дебют в театрі.

Нагадаємо, що кохана Ван Дамма з Одеси показала свою красу в міні-купальнику.