Максим Галкін поділився новим знімком після поїздки в Європу

Відомий російський комік, шоумен і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін поділився з шанувальниками новим знімків після поїздки в Європу. Подорож дуже позитивно вплинула на артиста, він навіть трохи помолодшав. Відповідне фото він опублікував на своїй сторінці в instagram.

Максим Галкін деякий час не з'являвся в мережі і шанувальники почали трохи хвилюватися. Однак виявилося, що артист поїхав до Європи. Він розповів фанатам, що деякий час не міг виходити на зв'язок оскільки перебував у Європі, куди його запросили виступати на приватний захід. Поїхав шоумен один, без дружини Алли Пугачової та дітей Гаррі і Лізи.

Галкін зізнався, що хоч їхав і по роботі, але не упустив можливості трохи відпочити і подивитися визначні пам'ятки. До слова за кілька днів артисту вдалося відвідати відразу три країни, в яких він погуляв по музеях і насолодився грою вуличних музикантів. Алла Пугачова з дітьми в цей час покірно чекала свого чоловіка вдома в родовому замку.

Після відпочинку Галкін поділився новим знімком, на якому помітно покращав і може навіть помолодшав на кілька років.

"Сонце вам в стрічку", - підписав знімок артист.

Шанувальники не упускають шоумена і його чоловіка з уваги, тому під публікацією дуже швидко назбиралася пристойна кількість коментарів. Багато шанувальників захопилися зовнішністю Галкіна і побажали йому і його родині щастя.

"Красивий, молодий, талановитий", "Кудряш", "Ну ось красивий же чоловік же!!!!!!!!!!!!❤ ️ ", "побільше таких чоловіків на землі🙌сміливих і сильних😍 щастя вам з вашою коханою", - написали шанувальники.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Алла Пугачова розкрила свої екстрасенсорні здібності.

Також наш портал інформував, що Григорій Лепс показав, як виглядає без окулярів і гриму.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову зняли під час пекучого поцілунку з Максимом Галкіним.