Вантажний літак Boeing 737 дивом зміг успішно здійснити аварійну посадку в Тихому океані.

Зокрема, це сталося біля берегів Гонолулу, столиці Гаваїв. Відомо, що причиною тому послужила несправність двигуна, про що повідомили пілоти рейсу 810 гавайської вантажної авіакомпанії Transair. Про це пише "ЛІГАБізнесІнформ".

величезний Boeing 737 здійснив екстрену посадку прямо в хвилі Тихого океану, фото: ЛІГАБізнесІнформ

Виявивши неполадки з двигуном пілоти відразу ж зробили спробу повернутися в аеропорт Гонолулу, але поставленої мети їм досягти не вдалося і в результаті довелося приземлитися на воду. На щастя, ніхто не постраждав, оскільки берегова охорона врятувала обох членів екіпажу.

Далі встановлювати всі деталі цієї події будуть FAA і Національна рада з безпеки. Зі свого боку авіакомпанія і Boeing інцидент, що виник, ще ніяк не прокоментували.


Примітно, що за даними CNBC, екстрену посадку здійснив не Boeing 737-8 MAX, який з весни 2019-го по зиму 2020-го не здійснював польоти через низку авіакатастроф, що вирішили уточнити окремо.

Однак справедливості заради, варто відзначити, що в будь-якому випадку Федеральне управління цивільної авіації США вже дозволило Boeing повернути в експлуатацію літаки Boeing 737 MAX. Правда перед цим Boeing повинен був внести деякі зміни в програмне забезпечення та обладнання літаків 737 MAX, щоб усунути проблеми, що призвели до двох аварій.

Раніше "Hyser" писав про те, що Росія обстріляла британський есмінець біля Криму.

Також наш портал повідомляв, що літак МАУ "забув" своїх пасажирів в аеропорту Борисполя.

Нагадуємо, що у лондонському аеропорту сталася аварія з російським лайнером, яка була відображена на відео.