На сторінці популярної співачки Альбіни Джанабаєвої у соціальній мережі Instagram з'явилося оригінальне відео на тему «батьківські будні зіркових батьків».

Як відомо, Цієї весни вокалістка стала мамою втретє і народила Валерію Меладзе дочку, яку назвали Агатою. З тих пір Альбіна Джанабаєва і її чоловік постять в мікроблогах забавні відеозвіти про те, як в черговий раз пізнають батьківське щастя. А для максимальної ефектності, як правило, використовують спеціальні Instagram-фільтри і додають собі «ознаки втоми» на обличчі.

В одній з нових публікацій, Альбіна Джанабаєва і Валерій Меладзе відобразили себе не в домашній обстановці, а під час підготовки до концертних виступів або поїздки в автомобілі. У підписі до посту екс-учасниця "золотого" складу групи "ВІА Гра" зазначила: "Коли ти батько немовляти, то особливо цінуєш кожну вільну хвилину 👸🏼💆🏼♀️😂❤️».

У коментарях до посту фоловери оцінили почуття гумору зіркових батьків і побажали їх сімейству сил і взаєморозуміння: "Ржу з ваших історій, Альбіна, ви круті🔥", "Гумористи ! Ці батьки немовляти!😂 😂 😂 😍 👏 🙌 ", "Тому що, онуками треба займатися,а ви старі вже для цього😂 😂 😂 😂","Дайте Валері поспати".

Варто відзначити, що Альбіна Джанабаєва ретельно приховувала третю вагітність, щоб не викликати ажіотаж у цікавої публіки і уникнути зайвих обговорень її особистого життя. У квітні артистці виповнилося 42 роки, але вона не раз говорила, що не боїться старіти і вік, по суті, не так вже й важливий для щасливої людини.

Раніше "Hyser" писав про те, що Костянтин Меладзе заспівав дуетом з Вірою Брежнєвою і здивував шанувальників вокальними здібностями.

Також наш портал розповів про те, що Альбіна Джанабаєва показала зворушливе сімейне відео з Валерієм Меладзе.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва захопила публіку, показавши, як виглядає її мама в 69 років.