Компанія Lifecell приготувала справжній сюрприз для своїх користувачів.

На жаль донині зберігається проблема з інтернетом в деяких невеликих населених пунктах по всій території України. Цю проблему придумав як вирішити оператор мобільного зв'язку Lifecell. Тепер кожен українець зможе за один день підключити собі стаціонарний інтернет. Пакет послуг включає 9999 гігабайт стабільного трафіку.

Для цього необхідно купити спеціальний роутер і підключитися до тарифного плану "Домашній Інтернет 4G". При тому, що мобільний оператор також подбав і про асортимент роутером. Щоб кожен українець зміг вибрати собі той роутер, який буде його влаштовувати за технічними характеристиками і ціною.

Цінова політика на роутери буде починатися від 200 гривень і закінчуватися кількома тисячами.

Свій новий тариф lifecell вивів на ринок 1 липня 2021 року, як пояснили в компанії, даний пакет послуг стане "новою пропозицією бездротового Домашнього Інтернету для міст і невеликих населених пунктів".

Якщо людина відразу купить роутер і вирішить скористатися новим тарифним планом, то йому буде надана знижка. Місячна вартість тарифного плану обійдеться в 150 грн/4 тижні.

Відзначимо, що це дуже вигідна ціна. Так як постачальники послуг Інтернету, як правило, у важкодоступних населених пунктах ставлять занадто високу ціну. Не всі люди готові платити такі гроші і тому змушені відмовлятися від їхніх послуг. Але зараз практично неможливо нормально працювати без доступу в інтернет. А особливо після того як в результаті карантину багато співробітників були переведені на віддалений режим. Інтернет в такому випадку потрібен обов'язково.

Раніше Hyser писав про те, що Київстар приготував для своїх клієнтів великий сюрприз.

Також писали, що в Україні з'явився новий мобільний оператор, який пропонує максимально низькі ціни.

Нагадаємо, що після 1 липня вартість мобільного зв'язку може збільшитися.