На сторінці популярного російського виконавця Ігоря Ніколаєва з'явився милий пост, в якому він показав, як підросла його маленька дочка.

Артист часто публікує в мікроблозі кадри за участю молодшої дочки Вероніки і викликає захват шанувальників. Знаменитий композитор щиро пишається творчими успіхами доньки.

Так, спадкоємиця артиста постала в кадрі в оригінальному вбранні і з фатою на голові. Вероніка зворушливо запросила зіркового батька на танець. "Це буде танець нареченої" - уточнив артист. "Так, це буде танцюрист-наречений" - відповіла Малятко.

У коментарях до посту гості сторінки та колеги композитора оцінили його публікацію компліментами:

Як відомо, дівчинка з'явилася на світ у шлюбі Ігоря Ніколаєва зі співачкою Юлією Проскуряковою. Різниця у віці між іменитими батьками становить 22 роки, але це не завадило їм побудувати сімейну ідилію.

До слова, нещодавно Ігор Ніколаєв вступив з хейтерами в словесну перепалку на інтернет-просторах. Він опублікував фото Вероніки, яка грає разом з подругою і показує мову на камеру.

Деяким фоловерам така поведінка зоряної спадкоємиці здалося неприйнятним, але артист мовчати не став і різко відповів злостивцям, назвавши їх "псевдосвятошами". Також він порекомендував їм скоріше відписатися від її аккаунта:

А потім і зовсім запустив флешмоб, учасники якого позували також, як і його дочка:

Раніше "Hyser" писав про те, що наречена сина Наташі Корольової зробила важливу заяву про вагітність.

Також наш портал розповів про те, що Діма Білан похвалився новим активним другом.

Нагадуємо, що старшу дочку Ігоря Ніколаєва плутають з його дружиною через зовнішню схожість.