Випадковим очевидцям вдалося відобразити на відео кота-добувача. Це відео вже стало "вірусним" в мережі.

Відеоролики за участю братів наших менших часто стають популярними в мережі. Адже тварини такі милі і забавні. Цього разу мережу сколихнув ролик з котом-добувачем.

У співтоваристві kind_animals в Instagram з'явився короткий відеозапис, героєм якого став чорний кіт. Оператор знаходився в машині, коли побачив за вікном кота, який ніс тяжку ношу. Випадковий свідок цього дійства не розгубився і зняв кота-здобувача на відео.

У кадрі чорний кіт невеликого розміру несе в зубах їжу, яка навряд чи йому під силу. Оскільки відео низької якості, що саме несе кіт, розібрати складно. Думки користувачів мережі на цей рахунок розділилися: одні вважають, що кіт вкрав корж на тандирі або лаваш, а інші, що кіт поцупив куряче філе або інше м'ясо.

Деяких користувачів мережі повеселив кіт-добувач. Інші пошкодували тварину, яка змушена добувати собі корм такою непосильною працею. Деякі коментатори також припустили, що на відео потрапила кішка, яка несе їжу своїм кошенятам.

Підпис до відео не вносить ніяких деталей до побаченого в ролику.

"Добувач", - свідчить короткий підпис до відеоролика.

Зазначимо, що відео було опубліковано вчора. За добу його вже встигло подивитися майже 330 тисяч осіб. Схоже, ролик стає "вірусним".

Як повідомлялося раніше, у мережі показали кота, який з'їхав від своєї господині. Сильний і незалежний!

Hyser також писав, що у мережі показали тварин, які успадкували багатомільйонний статок своїх господарів. Ось це везунчики!