Протистояння між Росією і Україною триває. Володимир Путін придумав, як "насолити" Володимиру Зеленському.

Війна між Росією і Україною триває не тільки на Донбасі, але також у політичній і навіть у торговельній сферах. Так, Володимир Путін прийняв рішення, яке відіб'ється на росіянах і українцях. Президент РФ заборонив ввозити в країну деякі продукти, які були вироблені в Україні або транспортовані по її території.

У новий санкційний список потрапили такі продукти: макаронні вироби, цукор, морозиво, майонез, кетчуп, мюслі, попкорн, мінеральна і газована вода, какао-паста, готові і консервовані Ракоподібні, а також корми для тварин. Заборона на ввезення цих груп товарів в РФ з території України почала діяти вже 2 липня 2021-го року.

Таке рішення Володимира Путіна значно скоротить асортимент продуктів, які росіяни зможуть придбати в супермаркетах

Що стосується України, то фірми, які все ще продовжували вести товарообіг з країною-агресором позбудуться цієї частини свого доходу. Постраждають і іноземні фірми, які ввозили продукти в Росію через територію України. Щоб продовжити торговельні відносини з РФ, їм доведеться скористатися аеродоставкою або прокласти наземний маршрут в обхід України.

Нагадаємо, що після того, як Євросоюз ввів санкції проти Росії через анексію Криму і війниу на Донбасі, в Росії вже забороняли європейські продукти. Тоді в РФ організовували показові масові знищення "запрещенки": італійських сирів, ікри і т. д.

Подивимося, які "показові виступи" організовують росіяни цього разу.

Як повідомлялося раніше, президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив про закриття кордону з Україною. Що сталося?

Hyser також писав, що генерал спрогнозував дату нової атаки Росії на Україну. Коли чекати активізацію військових дій на Донбасі?