Шанувальники російської актриси Анастасії Заворотнюк, яка вже кілька років бореться з онкологічним захворюванням, отримали новий привід для обговорень. Чоловік артистки-фігурист Павло Чернишов з'явився на публіці і виглядав втомленим і виснаженим.

Спортсмен взяв участь у льодовому шоу Тетяни Навки, але глядачі не тільки оцінили його талант, а й зовнішній вигляд. Так, на думку аудиторії, він помітно схуд і виглядає дуже стомленим. При цьому сам Петро навідріз відмовляється давати будь-які коментарі на тему того, що відбувається з його коханою.

Варто відзначити, що сторінка фігуристки Тетяни Навки - це чи не єдине джерело нових фото чоловіка Анастасії Заворотнюк. Оскільки свій аккаунт в Instagram він давно почистив від публікацій, щоб уникнути спекуляцій на тему здоров'я дружини.

У минулому році на інтернет-просторах ходили чутки про те, що Петро Чернишов дав дозвіл на лікування дружини експериментальним способом. Він нібито звернувся до російських вчених за допомогою, але потім поміняв рішення, так як у Анастасії Заворотнюк почалася ремісія. Втім, ця інформація залишилася не підтвердженою офіційно.

Єдиною, хто спілкується з фанатами є її старша дочка Анна. Дівчина активно веде свій мікроблог, але як і всі члени її сім'ї, намагається максимально уникати теми хвороби матері. Вона неодноразово просила не дошкуляти її розпитуваннями про те, де і, головне, в якому стані перебуває її мама.

Раніше "Hyser" писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк зворушила шанувальників заявою про бажання змінити спосіб життя.

Також наш портал розповів про те, що дочка Анастасії Заворотнюк поділилася подробицями свого лікування і зізналася в проблемах зі здоров'ям.

Нагадуємо, що дочка Анастасії Заворотнюк вперше заговорила про те, яким повинен бути батько її майбутньої дитини.