Експерти назвали категорії людей, яким не потрібно пити квас.

У сильну спеку хочеться випити якийсь охолоджувальний напій, щоб трохи стало легше. Багато хто віддає перевагу квасу. Це досить популярний напій, який має дуже незвичайний смак. Але як виявилося, є категорії людей, яким квас категорично протипоказаний. Для них такі експерименти можуть закінчитися дуже погано. Тому краще вибрати чай або лимонад.

Вживання квасу може бути небезпечно для людей, що мають такі захворювання: гастрит, цироз печінки, гіпертонію.

Через невеликий вміст спирту, квас також не рекомендують вживати жінкам при вагітності і годуючим мамам.

Тому не варто експериментувати зі своїм здоров'ям. Якщо після вживання квасу людина погано себе відчув, то йому потрібно терміново звернутися за допомогою до лікаря. В першу чергу це може бути отруєння. Адже влітку навіть напої можуть швидко псуватися. А по-друге це може бути алергічна реакція організму. В такому випадку реагувати потрібно негайно.

Але в цілому це досить безпечний напій для всіх інших людей. З давніх часів відомі цілющі властивості цього смачного напою. І навіть сьогоднішня медицина визнає його користь. Вживання квасу може зробити позитивний вплив на хід лікування деяких захворювань: зміцнити імунітет, відновити роботу травної системи, поповнити запаси вітамінів і мінеральних речовин в організмі.

Крім цього, квас рекомендується пацієнтам з підвищеним рівнем стресу і неврозів, а також з проблемами носоглотки і бронхолегеневої системи.

Також квас високо цінується за свою здатність боротися з гнійними запаленнями і надавати детоксикаційну дію на організм.

Раніше Hyser писав про те, що Комаровський розповів про вплив кондиціонера на організм людини.

Також писали, що експерти розповіли, як знизити артеріальний тиск.

Нагадавши, Як правильно пити, щоб не було похмілля.