Зірка "Сватів" Анна Кошмал похвалилася фігурою у відвертому вбранні

Знаменита українська актриса Анна Кошмал, яка багатьом заповнилася завдяки ролі Женьки в серіалі "Свати" часто радує шанувальників яскравим контентом в соцмережі. Цього разу зірка вирішила показати, в якій білизні рятується від спеки. Відповідний знімок вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

На новому знімку Анна Кошмал спокусливо позує в білій білизні. Коротенькі білі шортики і мініатюрний ліф ідеально підкреслюють всі лінії і вигини на тілі актриси. Фото зроблено в чорно-білих тонах, що створює особливу атмосферу.

У підписі до публікації Анна Кошмал зазначила, що зараз на вулиці сильна спека, проте вона їй не страшна. Актриса зізналася, що дуже любить сонце і кожне літо для неї особливе.

"На вулиці вже +40 і можна офіційно починати скаржитися на спеку🔥 але я не буду)) я люблю сонце🧡 і мене ніколи не лякала спека! З радістю поглинаю все сонячне світло і вітамін D, адже щоліта відбувається щось особливе..."-підписала знімок Кошмал.

Шанувальники не змогли обійти стороною настільки пікантне фото і вже через лічені хвилини під ним зібралося чимало коментарів. Шанувальники захопилися фігурою знаменитості і побажали їй гарного літа.

"Красуня😍 і тобі прекрасного літа!", "Таке фото😍. І Вам чудесного літа️️️", " виглядаєте приголомшливо, вабить)", "Повністю підтримую. Я теж люблю літо, спеку. ❤ ️ ", "Женек, Ти такі фотки не викладай! Тут же сердечники... в підписках.😂 😂 😂 ",- написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що зірка серіалу "Свати" Анна Кошмал показала, як загоряє в кущах на природі.

Також наш портал інформував, що Оля Полякова продемонструвала шанувальникам свої підтягнуті форми в облягаючих лосинах.

Нагадаємо, що Поліна Гагаріна показала, як повзає на четвереньках у дворі.