Син знаменитого російського шансоньє Михайла Круга, вбитого в липні 2002 року, зворушив соцмережі новим посланням. 19-річний Олександр опублікував у мікроблозі пост, в якому показав, як зустрівся з батьком…

На фото молодий чоловік позував біля пам'ятника знаменитому Виконавцю в Твері, а заодно дозволив фоловерам оцінити його схожість з татом. У підписі до знімка він написав: "Сиджу поруч з батьком! Неймовірне місце не тільки для тих, хто слухає і вважає його кумиром, але і для мене! Цінуйте близьких!".

У коментарях до посту шанувальники артиста побажали його спадкоємцю сил і творчих успіхівв: "Гідний син, гідного батька ❤️", "Олександр ви дуже скромний і вихований хлопець 👏і дуже красивий🔥", "Все більше стаєш схожий на тата!) Дуже талановита людина!".

До слова, скульптурна композиція "Михайло Круг" авторства скульптора Андрія Смирнова була встановлена в Твері 24 червня 2007 року, через шість років після загибелі музиканта.

Але в лютому 2021 року розгорівся скандал, пов'язаний з цим пам'ятником. А все тому, що колишній високопоставлений Тверський поліцейський написав листа президенту РФ з з вимогою його знести скульптуру артиста.

Він заявив, що пам'ятник Михайлу Кругу - це нагадування про "розгнузданих і лихих 90-х", але ніяк не культурну спадщину. На захист скульптурної композиції виступили колеги і фанати виконавця, а також губернатор Тверської області.

Раніше "Hyser" писав про те, що син Михайла Круга зробив перше татуювання і пояснив її значення.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють спосіб життя сина Михайла Круга.

Нагадуємо, що постарілий Михайло Пореченков здивував шанувальників змарнілим зовнішнім виглядом і нарвався на критику хейтерів.