Валерій Меладзе розповів про те, як у нього закрутився роман зі своєю бек-вокалісткою Альбіною Джанабаєвою

Не так давно відомий російський співак Валерій Меладзе відсвяткував день народження свого молодшого сина. Артист довгий час жив на дві сім'ї: у нього закрутився роман з Альбою Джанабаєвої ще за часів, коли вона була його бек-вокалісткою. Про це Меладзе розповів в інтерв'ю Ксенії Собчак.

Так, в інтерв'ю Меладзе розповів, що його відносини з колишньою дружиною почали погіршуватися після того, як він зустрівся з Альбіною. Незважаючи на те, що в шлюбі у співака вже було три дочки, це не завадило йому зав'язати роман на стороні.

Він зустрічався з Джанабаєвої протягом 10 років, поки не розлучився з першою дружиною. У 2004 році у нього народився син від Альбіни, якого він назвав Костянтином. Як розповідає сама Джанабаєва, вона поставила Меладзе ультиматум-або вона, або Дружина.

Вона також розповіла, що серйозно переживала, коли Валерій Меладзе йшов з першої сім'ї, оскільки в її бік лилася величезна кількість бруду, так, що вона навіть не хотіла виходити з дому. Крім того, Меладзе і Джанабаєва неодноразово розходилися і сходилися, проте в кінцевому рахунку їм вдалося побудувати стабільні відносини. Зараз у них міцна і дружна сім'я, в якій батьки люблять і поважають один одного, а діти це бачать.

Нагадаємо, що в даний момент співаки Валерій Меладзе і Альбіна Джанабаєва виховують трьох своїх дітей — сімнадцятирічного Костянтина, семирічного Луку і дочку Агату, яка народилася тільки в квітні цього року.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Діма Білан вплутався в скандал з колегою по естраді.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Костянтин Меладзе випадково опублікував в мережі фотографію сина свого брата.

Також "Hyser" писав, що зовнішність постарілого Валерій Меладзе здивувала користувачів мережі.