Можливо, вже в 2023 році любителі Tesla зможуть себе побалувати новеньким недорогим хетчбеком вартістю 25 тисяч доларів.

Він стнает відмінним конкурентом Volkswagen ID.3, Nissan LEAF і Kia Niro EV, пишуть "autonews" з посиланням на Autocar.

Глава компанії Ілон Маск вже давно зізнавався, що замислювався про створення конкурентоспроможного, доступного і компактного електромобіля. Його компанія хоче залишити за собою звання лідируючого виробника електромобілів. Але для цього їй потрібно випускати не тільки преміальні моделі, але і більш доступні машини.

За словами джерела хетчбек Tesla побачить світ вже в 2023 році і стане найдешевшим авто, який коли-небудь виробляла компанія. Уточнюється, що він буде мати великий запас ходу.

Хэтчбек Tesla, фото: InsideEVs

На прикладі Model 3 стало зрозуміло, що електромобіль може сподобатися масовому ринку, а це означає, що Хетчбек Tesla повинен продаватися дуже добре.

Фахівці вважають, що компанії Tesla доведеться сильно постаратися, щоб випускати електрокар вартістю 25 000 доларів собі не в збиток.

Нагадаємо, що Bloomberg повідомив, що американський виробник електромобілів Tesla, заснований підприємцем Ілоном Маском, подав три заявки на реєстрацію товарних знаків, які компанія хоче використовувати в сфері ресторанних послуг.

Компанія відправила заявки в управління з патентів і товарних знаків США 27 травня.

За словами агенства Маск вже заявляв про відкриття закусочних в 2018 році. Про це він писав у своєму Twitter. За словами мільярдера, він планує відкрити ресторан для любителів олдскульних автомобілів, роликових ковзанів і рок-музики на новій заправній станції Tesla Supercharger в Лос-Анджелесі.

Раніше Hyser писав про те, що у мережі показали електрокари, розроблені в Україні.

Також Hyser повідомляв, що українські автолюбителі розігнали радянський "запорожець" до 140 км/год.

Нагадаємо, що в Україні виявили "Славуту" - купе в ідеальному стані.