Відома російська співачка Тетяна Буланова, схоже, знову закохана і щаслива.

52-річна артистка перестала приховувати свого коханого і нарешті продемонструвала його світу - ним виявився 33-річний Валерій Руднєв з Санкт-Петербурга, пишуть російські ЗМІ.

На новому відео можна побачити, як закохані щасливі один з одним. Спочатку вони ніжно цілуються, а потім чоловік бере виконавицю хіта "Не плачь" на руки, а вона посміхається.

Нагадаємо, що після важкого розоду зі своїм колишнім чоловіком футболістом Владиславом Радімовим, який молодший за неї на 7 років, Тетяна прожила в шлюбі 11 років і народила сина Микиту. Але їхні стосунки закінчилися скандалом після того, як стало відомо, що Владислав зрадив їй з найкращою подругою.

Після цього вона довго була одна, помітно схудла, але все ж змогла взяти в себе в руки і перетворилася, почавши відвідувати спортзал.

Зірка 90-х в інтерв'ю розповідала, як би їй хотілося знайти того самого і, схоже, Всесвіт почув її. З новим супутником вони вже рік і у них дуже довірчі відносини. Поп-діва назвала обранця справжнім чоловіком, який піклується про неї і надає знаки уваги.

Відомо, що довгий час Руднєв займався професійним тенісом, але в останні кілька років пішов зі спорту і зайнявся бізнесом.

Нагадаємо, що у Тетяни є ще один від першого шлюбу з лідером групи "Літній сад" Ніколаєвим Олександр. Від артиста Тетяна в 2005 році пішла до другого чоловіка Радімова.

Раніше Hyser писав про те, що Буланова засвітила кругленький животик перед Малаховим.

Також Hyser повідомляв, що у мережі показали, як Тетяна Буланова виглядала в молодості.

Нагадаємо, що Буланову запідозрили у зв'язку з темними силами.