Експерти розповіли, яка каша найкраще підходить на сніданок.

Багато людей вважають за краще їсти каші на сніданок. І це дуже правильне рішення, тому що вони неймовірно корисні для організму людини. Тому що насичують його корисними компонентами і мінералами. Але експерти все ніяк не зійдуться на думці, яка ж каша є більш корисною. Тому пропонують кілька варіантів, щоб було з чого вибрати.

Поширеним варіантом сніданку є рисова каша. Чи не відварений рис, а саме каша. Її варять з молоком або просто на воді. Калорійність каші становить 344 ккал на 100 грам. Білків в 100 грамах - 6,7 г, жирів - 0,7 г, вуглеводів - 78,9 г.При додаванні молока, фруктів або ягід ця цифра зростає. Рис володіє великою кількістю корисних властивостей.

Не варто забувати і про настільки всіма улюблену гречану кашу, яка теж неймовірно корисна для організму. На підставі цієї каші навіть є дієта, яка призводить до дуже гарних результатів.

Калорійність гречки - 313 ккал на 100 грам. Також в цих 100 г міститься 12,5 г білків, 3,3 г жирів, 62 г вуглеводів. Ця крупа вважається дієтичної завдяки хорошій засвоюваності.

Третім варіантом на сніданок може стати пшенична каша, яка не калорійна, але при цьому в ній міститься дійсно багато мікроелементів і корисних вітамінів. Крім того пшенична каша дуже смачна.

На четвертому місці знаходиться всіма улюблена вівсяна каша, яку багато людей якраз вважають за краще їсти на сніданок. Її можна абсолютно по-різному приготувати і кожен раз вона буде дуже і дуже смачна. У неї можна додавати масло і фрукти, що тільки підкреслить її смак.

Раніше Hyser писав про те, що експерт розповіли, як в домашніх умовах ефективно знизити артеріальний тиск.

Також писали, що медики назвали алкоголь, який можна пити і при цьому не п'яніти.

Нагадаємо, що експерти розповіли, як можна швидко заснути.