Фахівці з медицини та здоров'я розповіли про те, яке відоме і всіма улюблене блюдо допоможе зберегти молодість на довгі роки. За словами медиків, продукти, які зазвичай використовують при приготуванні сніданку, здатні поліпшити ваше здоров'я.

Про це повідомляє портал "Organic Facts".

Медики кажуть, що до складу курячих яєць входять важливі і необхідні вітаміни для здоров'я кожної людини, а саме - вітаміни D, A і вітамін В6. Крім цього, в них є цінні мінерали – залізо, натрій, кальцій, фосфор і калій.

Фахівці кажуть, що білок та інші важливі вітаміни, які є в яйцях, стабілізують швидкість росту і розвитку людини. Також вони наділяють організм усіма потрібними поживними речовинами, а білок потрібен для кісток, волосся, судин і клітин людини.

Багато досліджень довели, що яйця здатні зміцнити здоров'я серця, що важливо для кожної людини. Вони збільшують рівень хорошого холестерину, при цьому, допомагаючи вивести поганий холестерин з вашого організму. Яйця допомагають уникнути атеросклероза, тромбів, інсультів, серцевих нападів та інших серйозних серцево-судинних захворювань.

Яйця наповнені важливими білками для здорового функціонування організму і, при цьому, вони є досить ситними і низькокалорійними. Вчені стверджують, що яйця – відмінний спосіб перекусити, не споживаючи зайвих калорій.

Цей продукт містить різноманітні антиоксиданти, включаючи в себе вітамін А, зеаксантин і лютеїн. Вітамін А відмінно працює з зеаксантином і лютеїном для захисту від деградації жовтої плями і розвитку катаракти.

Антиоксиданти шукають вільні радикали і знешкоджують небезпечні частинки, які утворюються, як побічні продукти, до того, як вони можуть привести до раку, хвороби серця, хронічних захворювань і окислювальних процесів.

Нагадаємо, що дієтологи пояснили, як можна позбутися від зайвих кілограмів за допомогою яєць.

Як раніше повідомляв портал " Hyser", експерти розповіли, як вживати алкоголь, щоб вранці не було похмілля.

Також портал "Hyser" писав, що медики назвали сприятливі продукти для перекусу вночі.