Ані Лорак у спокусливому вбранні виступила в Санкт-Петербурзі. Відверта сукня підкреслила ідеальну фігуру виконавиці.

Українська співачка Ані Лорак вже давно живе і працює в Росії. Зараз зірка вирушила в тур по містах РФ. Днями Кароліна виступила в Санкт-Петербурзі на фестивалі «Білі ночі». Про це Лорак повідомила своїм шанувальникам у соцмережі.

"Улюблений Пітер, спасибі за ваші посмішки і теплий прийом і на фестивалі" Білі ночі» @wnfestival. У наш час кожна зустріч з глядачем-це велике щастя!✈ ️ А ми полетіли далі... ✈ ️ готуємо альбом, восени порадую вас новими піснями і, сподіваюся, зустрічами", - написала виконавиця.

Цей пост Кароліна супроводила своєю фотографією в концертному вбранні. Позувала співачка в оригінальній сукні, яка підкреслювала всі достоїнства фігури виконавиці. Лорак одягалася в міні-сукню з подовженим прозорим подолом. Глибокий виріз акцентував увагу шанувальників на пишному бюсті зірки. З боку здавалося, що ліф сукні просто лопнув, і бюст виконавиці ось-ось вивалиться назовні. Однак насправді, якщо придивитися, видно, що ліф сукні «укріплений» прозорою тканиною тілесного кольору. Так що Кароліні конфуз не загрожував.

Свій образ Кароліна доповнила довгою моно-сережкою, легкими босоніжками на підборах і розпущеним волоссям. Виглядала зірка як завжди чудово, за що і була обсипана компліментами від своєї армії шанувальників.

Як повідомлялося раніше, Ані Лорак потрапила в новий скандал. Співачку хочуть вигнати з Росії.

Hyser також писав, що у мережі обговорюють архівне фото Ані Лорак. Співачка змінилася до невпізнання.