У мережі нерідко висміюються політичні діячі, і, природно, Путін не став винятком

На території і за межами Російської Федерації існує досить велика кількість художників, які своїми карикатурами висміюють вчинки і заяви політиків. Природно, велика кількість карикатур зображують і главу Російської Федерації-Володимира Путина. Одну з них опублікував художник Сергій Йолкін у своєму профілі в соціальній мережі Instagram.

Так, у своїй карикатурі художник відреагував на поведінку Володимира Путіна, який у всіх бачить ворогів держави, і ці вороги його оточили. На зображенні Путін дивиться на туристичний пункт "ви знаходитесь тут", і точка, на яку показує Покажчик, оточена численними написами.

Відзначимо, що в багатьох подіях російський уряд схильний вбачати вплив Заходу, зокрема, США. У своїх промовах Путін нерідко робить звинувачення на адресу Заходу і Сполучених Штатів, і заявляє, що не дозволить "ставити палиці в колеса" РФ і заважати її розвитку.

Нещодавно Володимир Путін заявив, що прохід британського військового есмінця "Defender" неподалік берегів Кримського півострова є комплексною провокацією, в якій була задіяна Америка.

Глава РФ також нерідко зазначає, що Україною керують вороги, тобто США, Німеччина і Франція. Він також переживає щодо військового освоєння української території, а також побоюється, що Україна вступить до НАТО.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Росії перекинувся і впав на вежу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Володимира Зеленського планують масову депортацію росіян.

Також "Hyser" писав, що на навчаннях в Чорному морі був виявлений двійник Володимира Зеленського.