Єдина жінка з популярного "Квартал-95" Олена Кравець переїхала з квартири, яка знаходиться в центрі столиці в двоповерховий особняк на Осокорках.

В елітному містечку налічується всього 17 будинків і всі вони вже куплені, пише "Апостроф".

Будинок Кравець один найрозкішніших. Журналісти програми" Викриття " взяли дрон і облетіли ділянку актриси.

У відео, що вийшло на екрани показано, що всередині будинку є величезна кухня, вітальня, спальня і дві кімнати для дітей актриси - 5-річних двійнят Вані і Каті, а також для старшої дочки Маші.

Особняк виконаний в стильному дизайні, фотографії якого раніше з'являлися в мережі Інтернет. Дизайном особняка займалася дружина телеведучого Андрія Данилевича.

Журналісти розповідають, що на території є басейн, яким можуть скористатися мешканці містечка. А будинок Кравець, який виконаний з дерев'яного бруса і займає близько 300 квадратних метрів, варто в 50 метрах від нього.

Кравець розповідала, що в її будинку також є кімната для різних антикваріатів і сувенірів, які вона так любить привозити з подорожей.

Раніше Кравець жила в звичайному багатоквартирному будинку, а в декількох кварталах від неї був розташований будинок Євгена Кошового, а також Юрія Корявченков, якого більше знають, як Юзика.

До слова, Юзик також вирішив не тулитися в міській квартирі і вже будує заміський особняк.

Раніше Hyser писав про те, що Олена Зеленська не витримала і голосно відповіла про продаж фільмів студії" Квартал 95 " Росії.

Також Hyser повідомляв, що дочка Олени Зеленської засвітила секретне тату під Вєрку Сердючку.

Нагадаємо, що Євген Кошовий показав, як виглядав в юності з волоссям.