Одна з блогерш у своєму TikTok-акаунті показала спосіб, за допомогою якого абсолютно будь-яка людина зможе позбутися від похмілля.

Точечений масаж продемонструвала користувачка з нікнеймом @wellnesswithsakshi.

Вона пояснила, що для полегшення похмільного синдрому і виведення токсинів з організму необхідно масажувати області обличчя під носом, бровами і вилицями. Для цього підійде навіть звичайна кулькова ручка. Масажувати кожну точку необхідно близько 2-х хвилин.

Відеозапис швидко розлетівся по мережі Інтернет і набрав вже понад півмільйона переглядів.

Користувачі соцмережі подякували дівчині за лайфхак, який багато хто не знав. Деякі відзначили, що подивилися ролик в найпотрібніший момент, а хтось взяв спосіб на озброєння, щоб скористатися ним в майбутньому.

Деякі пожартували, що якщо випити, наприклад 12 пляшок текіли, то такий спосіб навряд чи допоможе.

Педіатр, персональний тренер і експерт зі зниження ваги з Лондона Айша Ікбал також висловила свою думку з приводу даного способу. За її словами масування даних точок, дійсно, позбавить людину від головного болю, проте немає наукових доказів того, щоб зняти похмільний синдром таким способом.

@wellnesswithsakshi

Of course the best cure is not drinking at all #facialreflexology

♬ original sound - Regina

Фахівці радять утримуватися від великої кількості випитого алкоголю, а особливо в таку спеку, адже це може привести до плачевних наслідків.

Раніше Hyser писав про те, що названо спиртні напої, які можна споживати у спеку.

Також Hyser повідомляв, що експерти розповіли, як пити, щоб не було похмілля.

Нагадаємо, що фахівці назвали алкголь, які не поєднується з шашликами.