Російська фігуристка, олімпійська чемпіонка і дружина прессекретаря російського президента Дмитра Пєскова Тетяна Навка показала досить пікантне фото, на якому постала оголеною в річці.

Спортсменка відпочиває в Червоній Поляні (Сочі) і ділиться з шанувальниками яскравим знімком, на якому вона поринула в річку і повернувшись спиною до об'єктива та відобразила момент.

"Ліс. Річка. Гора і я.
Це все моя гармонія! 💚
#Тетянанавка #Сочі #Краса #Гори #Річка #дзен #природа # єднання"- написала Навка.

Під фотографією Навки розгорілися неабиякі баталії. Багато хто вважав дане фото неприйнятним, адже воно зроблено в заповідній зоні, а це означає, що плавати там заборонено.

"Вода ж у гірській річці холодна!", "Бережіть здоров'я, Тетяна, гірська вода Крижана.", "Круто!відпочинь і за нас!💋 🥰 😍 ", "Фото прекрасне❤️", " життя, дуже ! Смачна 😍, просто ! Багатьом, цей смак ! Не знайомий .", - пишуть фоловери під знімком.

Нагадаємо, раніше Тетяна опублікувала фотознімок з чоловіком, який присвятила Дню Сім'ї, любові і вірності. На ньому подружжя відображені в секунду щастя. На другому фото в колажі Тетяна показала численну сім'ю.

"Крім усього іншого, шукайте ту людину, з яким у вас загальне почуття гумору, воно допомагає не тільки жити, але і справлятися з усіма труднощами! 👆 💯 Бережіть, цінуйте і любіть один одного!🙏 З Днем Сім'ї, любові і вірності! 🌼💕
#Тетянанавка #сім'я #pescofamily #любов #гармонія #вірність #мужжена #родителиидети #деньпетраифевронии", - написала вона.

Раніше Hyser писав про те, що Навка показала, як змінився чоловік Заворотнюк.

Також Hyser повідомляв, що Пєскова помітили на вечірці без дружини.

Нагадаємо, що Тетяна Навка показала зворушливе фото з Катериною Варнавою.