Минуло вже близько двох років з того моменту, як громадськість дізналася про страшний діагноз актриси Анастасії Заворотнюк - раку головного мозку останньої стадії.

Виявляється весь цей час її дочка Анна Заворотнюк також бореться з хворобою, але її захворюванням пов'язане з нервовою системою.

У своєму Instagram 25-річна дівчина написала, що зважилася відкритися своїм шанувальникам і розповісти, що з нею відбувається.

"Мої дорогі, відчуваю, що настав час розповісти вам відверто і дуже щиро, про те, що зі мною відбувається. Ви найчастіше бачите моє усміхнене обличчя, і я вам транслюю свою радість і гарний настрій. Насправді це не так. У мене в душі велика драма, мені з цим важко жити. Мій діагноз: депресія, пригнічений настрій, тривога і панічні атаки. Я захворіла на цю хворобу близько двох років тому, протягом року глушила себе сильними препаратами і зробила тільки гірше своєму організму. Рік, що залишився я борюся з недугою за допомогою фахівців", — зізналася спадкоємиця актриси.

Заворотнюк-молодша зізнається, що відмовилась практично від усіх і вона не знає, що її чекає далі.

Вона пише, що отказалсь від спілкування з друзями і відмовилася від все можливих задоволень. Вона відчуває себе "звіром, загнаним в кут", а стан часто мінливий.

"Дуже довго сумнівалася, говорити про це чи ні. Спілкуючись з вами, хотіла нести гарний настрій і позитив. Але зараз захотілося закричати про свою проблему, не для того щоб мене шкодували, а просто бути щирою з вами. Може, у кого-то на душі подібні переживання. Я приховувала це, тому що в таких речах складно зізнатися навіть собі самій", — зазначила вона.

Шанувальники підтримали Анну і визнали, що її відкритість з ними - це вже половина успіху на шляху від позбавлення від хвороби.

Раніше Hyser писав про те, що дочка Анастасії Заворотнюк поділилася подробицями свого лікування і зізналася в проблемах зі здоров'ям.

Також Hyser повідомляв, що дочка Анастасії Заворотнюк зворушила шанувальників заявою про бажання змінити спосіб життя.

Нагадаємо, що дочка Анастасії Заворотнюк вперше заговорила про те, яким повинен бути батько її майбутньої дитини.