У Раді побилися народні депутати від фракцій "Батьківщина" і "Слуга народу"

Сутички між народними депутатами в стінах Верховної Ради відбуваються регулярно. Часто політики обмежуються лише словесною перепалкою, проте іноді з'ясовувати стосунки починають кулаками. Так, у п'ятницю, 16 липня в Раді сталася нова бійка. Цього разу "розім'яти кулаки" вирішили нардепи від "Батьківщини" і "Слуга народу". Про це пише apostrophe.

Так, 16 липня в стінах Верховної Ради сталася нова бійка між нардепом від фракції "Батьківщина" Вадимом Івченком і "Слуги народу" Миколою Сольським. Соратник Юлії Тимошенко замахнувся і сильно вдарив кулаком в обличчя народного обранця від пропрезидентської партії.

Відзначається, що бійка спалахнула миттєво. Спочатку політики стояли і спілкувалися, після чого пішов сильний удар. Бійка не отримала продовження, оскільки нардепи відразу розійшлися. Між конфліктуючими стало ще кілька депутатів, щоб заспокоїти їх.

Варто нагадати, що близько місяця тому у Верховній Раді відбулася бійка між нардепом Іллею Ківою та Миколою Тищенком. Конфлікт спалахнув через різке висловлювання "слуги народу" Микити Потураєва на адресу партії ОПЗЖ. Представники партії вирішили стати на свій захист, а потім між Ківою і Тищенко зав'язалася бійка. Один з кадрів "протистояння" вдалося відобразити і він швидко облетів мережу, розсмішивши багато користувачів. Курйозність знімка в тому, що на перший погляд не зрозумієш, б'ються нардепи або просто обіймаються.

Раніше портал Hyser повідомляв, що народний депутат Ілля Ківа був помічений у Верховній Раді за дечим непристойним.

Також наш портал інформував, що колишній нардеп Олег Ляшко вирішив здивувати українців і роздягнувся в прямому ефірі.

Нагадаємо, що в Україні депутатку вдарили в голову.