Вчені завжди говорили, що природу і генетику передбачити не можна і часом з'являються мутації, які не вкладаються ні в одну статистику. Так, і в звичайних сім'ях, і у зіркових батьків можуть з'явитися діти з особливостями розвитку. Про це точно знає співачка Лоліта Мілявська.

Так, в одному з останніх випусків передачі "ДНК-шоу" Лоліта Мілявська вперше назвала справжній діагноз своєї єдиної дочки Єви, а також розповіла звідки це у неї, пишуть росЗМІ.

Виявилося, що відома виконавиця є носієм відразу двох генетичних захворювань: фенілкетонурія (важка розумова відсталість аж до ідіотії) і синдром Жакена (важке ураження мозку, печінки і серця).

Однак, якщо відомості про себе вона не приховує, то про психічне захворювання єдиної спадкоємиці, дочки Єви Цекало, співачка ділитися з громадськістю не поспішала. Саме з цієї причини дівчина живе в Києві з бабусею.

"Що стосується Єви, то у нас є проблема. З-за недоношеності. Це не аутизм, а синдром Аспергера", — зізналася співачка про дівчинку, яку вона народила в 1998 році.

Лоліта зазначає, що досить часто у Єви проявляється зацикленість на будь-якому предметі і необхідність щось вертіти в руках. А ще 22-річна дівчина дуже ранима, так як у неї абсолютно відсутня готовність до емоційних переживань.

"Коли вона чула мої сумні пісні, могла встати за лаштунками і плакати:" матусі боляче, матусі боляче...", - згадує знаменитість.

Співачка вважає, що дана хвороба з'явилася через недоношеність Єви. Також Мілявська розповіла, що у них з дочкою теплі стосунки і вона всіма силами намагається дати дочці те, чого не було у неї самої в дитинстві.

"Я не з тих, хто хотів дітей. Напевно, на рівні підсвідомості це відчувала", — зізналася зірка.

Відзначимо, що за документами батько Єви - Олександр Цекало, але Лоліта не раз спростовувала його кровну спорідненість з Євою.

До речі, про те, що у Лоліти самої є проблеми зі здоров'ям свідчить той факт, що в 2000 році вона два місяці провела в психіатричній лікарні імені Кащенка, де весь час спала. Причиною душевного розладу став надмірно напружений графік роботи.

Раньше "Нуѕег" повідомляв про те, що Лоліта Мілявська потрапила в халепу з невдалим образом.

Також наш портал писав, що Лоліта Мілявська опублікувала на сторінці свого мікроблогу провокаційне відео.

Нагадавши, у Лоліти і Кости лакости вийшов трек "Антиклімакс".