На популярному пляжі Ібіца, який знаходиться в Одеса вода в морі стала зеленого кольору.

Вона настільки змінила свій колір через велику кількість водоростей, що зайти у воду практично неможливо, проте більшість людей це не зупиняє і вони продовжують купатися, пише "Обозреватель".

За словами фахівців, водорості, які плавають у морі, не несуть небезпеки. Більш того, вони корисні тим, що такі рослини виробляють кисень і їх поява є природним явищем.

Але якщо водорості деякий час полежать на сонці під розпеченим сонцем, то в них заведуться вже небезпечні бактерії. Тому зелень радять швидко прибирати з пляжів.

Відзначимо, що вже не один блогер показував воду в Одесі. Так, днями в Instagram Таня Носевуч порекомендувала своїм фоловерам зупинити свій вибір на вітчизняному курорті, а саме на відпочинку в Одесі.

На одному з відео дівчина заходить в море, в якому досить багато водоростей і розповідає, як добре відпочивати в Одесі.

"Якщо ви вибираєте між Чорногорією і Болгарією, між Туреччиною і Арабськими Еміратами, то я рекомендую вам Одесу! Незабутні враження", - сказала блогер, одночасно набравши повні руки водоростей.

"Одеса-незабутні відчуття🌿", - підписала вона Відео.

На цьому Тетяна не зупинилася і вирішила пообідати прямо у воді.

"Процедуру приймала", - пише вона під відеороликом.

Раніше ми вже писали, що в Одесі "зацвіло" море. Однак санлікарі запевняють, що вода чиста і збудників хвороб в ній немає. Але екологи кажуть, що через велику кількість дрібних квітучих водоростей у людей може виникнути отруєння або подразнення шкіри через токсини, які виробляють водорості.

Раніше Hyser писав про те, що названі способи, які допоможуть прибрати свербіж після укусу комара.

Також Hyser повідомляв, що синоптики попередили про нову хвилю аномальної спеки.

Нагадаємо, що медики розповіли, як діяти якщо в селі або на дачі вкусив кліщ.