Близько місяця тому скандальна російська зірка Ольга Бузова дебютувала на сцені МХАТу. Колишня ведуча реаліті-шоу "Дом-2" була неймовірно щаслива спробувати себе в ролі театральної актриси і порадувати публіку ще однією гранню свого таланту.

Більш того, за виступ вона отримала значний гонорар. Ось тільки громадськість проявила невдоволення тим, що виконавиця хіта «Мало половин» змінила сферу діяльності, повідомляють росЗМІ.

Худрука Московського театру Едуарда Боякова звинуватили в тому, що він заплямував честь МХАТа, прийняв до складу однієї з труп безталанну Ольгу Бузову. Не секрет, що над її творчою діяльністю часто іронізують колеги, а аудиторія з цікавістю спостерігає за тим, як вихованка любовної телебудівництва підкорює шоу-бізнесові простори.

Навіть режисер Микита Михалков не витримав і вибухнув саркастичними репліками. В одному з інтерв'ю він з обуренням заявив: "Я розумію і гумор, і іронію. Але, може, щоб перевиховувати людину, спочатку взяти його кимось простіше? Нянечкою, білетершей або кимось ще?».

Ольга Бузова на сцені МХАТ. Фото: Instagram

Втім, спектакль "Чудовий грузин", в якому зіграла Ольга Бузова, показав хороші касові збори. І днями з'явилася інформація, що керівництво МХАТу продовжило контракт з артисткою, і вона знову вийде на театральну сцену в образі співачки-шпигунки Белли Шанталь. Вона з'явиться, як мінімум, в двох постановках про Сталіна, які заплановані на вересень поточного року.

Варто відзначити, що худрук Бояков на нападки на свою адресу уваги не звертає і зізнається, що співпраця з Ольгою Бузовою допомогло театру створити необхідний галас.

Раніше "Hyser" писав про те, що прольга Бузова закотила істерику через те, що її порівняли з Аллою Пугачовою.

Також наш портал розповів про те, що Надія Бабкіна здивувала фанатів дивною зовнішністю.

Нагадуємо, що Сергій Лазарєв спровокував нову хвилю чуток про свою нетрадиційну орієнтацію.