У мережі показали, як виглядає легендарний Титанік зараз

Знаменитий лайнер Титанік, який затонув в результаті зіткнення з айсбергом, почав поступово зникати. Судно почало поступатися місцем бактеріям, які поїдають метал. В уламках багато дірок, а поручні культової носової частини в будь-який момент можуть впасти. Про це пише портал mk.

Експерти відзначають, що стан легендарного Титаніка погіршується з кожним днем. Все тому, що 109-річний океанський лайнер піддається впливу глибоководних течій і бактерій, які щодня споживають сотні фунтів заліза. З моменту відкриття корабля в 1985 році він дуже сильно видозмінився. Наприклад, 100-футова передня Щогла обрушилася, а кормова я палуба, на якій юрмилися пасажири, коли корабель тонув, складалася під собою. Також обвалився спортзал, який розташовувався поруч з парадними сходами.

Титанік.  Фото: скріншот YouTube-відео
Титанік. Фото: скріншот YouTube-відео

Титанік.  Фото: скріншот YouTube-відео
Титанік. Фото: скріншот YouTube-відео

Під час експедиції у 2019 році було виявлено, що зовнішня стіна Капітанської каюти впала. Крім того, в жалюгідному стані знамениті поручні на носовій частині судна. За словами експертів вони можуть впасти в будь-який момент.

Компанія OceanGate планує провести експедицію на дно до потонулого корабля, щоб задокументувати Морське життя цього місця, зокрема корали й крабів. Експерти відзначають, що на місці аварії були помічені сотні видів морських мешканців.

Відвідати місце аварії легендарного лайнера за всю історію пощастило небагатьом, проте глибоководний апарат "Титан" компанії OceanGate зняв нові кадри Титаніка. На відео можна побачити, як роки під водою вплинули на судно. З кожним роком кораблю все більше стає примарою.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі представили рейтинг найнеймовірніших курортних озер на території України.

Також наш портал інформував, що у стародавніх гробницях знайшли дзеркала для потойбічного світу.

Нагадаємо, що у Фінській затоці виявили підводний човен, який зник 70 років тому.