Автолюбителів здивувала незвичайна "Таврія" на німецьких номерах пофарбована в жовто-синій колір

У Києві помітили унікальну "Таврію" на німецьких номерах і пофарбовану в кольори українського прапора. Про це пише інформаційний портал ampercar.com.

Нещодавно в столиці України пройшов зліт автомобілів ЗАЗ, на якому був помічений воістину незвичайний автомобіль - ЗАЗ-1102. "Таврія" стала однією з головних зірок зльоту і не спроста. Перше, що здивувало багатьох - автомобіль на німецьких номерах. Як виявилося "Таврія" дійсно приїхала до Києва з Німеччини.

Власниками ЗАЗ-1102 є колекціонери Ірина Денис і Бернд Хартманн з міста Ханенбах. Пара познайомилася в Україні, а у 2009 році зіграла весілля і зараз проживає в Німеччині. Крім "Таврії" у подружжя є в колекції "Запорожець".

ЗАЗ-1102. Фото: ampercar.com
ЗАЗ-1102. Фото: ampercar.com

Відзначається, що подружжя спеціально пофарбувало свій ЗАЗ-1102 в кольори українського прапора. Також приємно дивують номери автомобіля. На них вказано рік отримання Україною статусу незалежної держави. Завдяки жовто-синьому кольору кузова і незвичайним номерам автомобіль став найпатріотичнішим на з'їзді.

ЗАЗ-1102. Фото: ampercar.com
ЗАЗ-1102. Фото: ampercar.com

Підкреслюється, що "Таврія" в Ірини й Бернда не простоює без діла в гаражі. Пара активно подорожує на ній і бере участь в різних автошоу.

До слова, Автомобілі "Таврія" свого часу користувалися великим попитом. Завдяки невеликій вартості дозволити собі автомобіль міг практично кожен. Серійно машина випускалася на Запорізькому автомобільному заводі з 1987 по 2007 рік, а моделі на її платформі вироблялися до початку 2011 року.

Раніше портал Hyser повідомляв, що в українському гаражі знайшли рідкісну Таврію в кузові пікап.

Також наш портал інформував, що українцям показали перші електромобілі вітчизняного виробництва.

Нагадаємо, що у покинутому гаражі знайшли новеньку "Таврію", яка 15 років чекала своєї години.