У ніч з середи, 21 липня, на четвер, 22 липня, туристичне місто Одеса накрила спекотна негода - все місто залила сильна злива. За словами місцевих жителів, такої зливи не було приблизно з 2013 року, вона залила всі вулиці, позбавив городян світла і повалив дерева.

Відповідні кадри розмістили на каналі "Думська Немає"в YouTube.

Останнім часом всю територію України буквально заливають найсильніші зливи. Потужний вітер зносить все на своєму шляху, дерева падають на ходу, людям важко дістатися додому, а спеціальна техніка працює на кожному розі.

Як повідомили місцеві жителі, потужна злива сильно затопила безліч вулиць. Через повінь не можна їхати по багатьох вулицях Фонтана і Черемушок, а також по вулиці Балківській, Приморській і Корольова. Також дощ Залив знамениту вулицю Дерибасівську і Генуезьку, Французький бульвар, а також алею Аркадії.

Більш того, через бурхливу негоду багато районів «перлини біля моря» опинилися без світла. Злива також повалила десятки, а то й сотні дерев. На жаль, поки даних про загиблих і постраждалих немає.

Негода також "захлеснула" і пасажирські авіалайнери, яким довелося несолодко в цю ніч. Так, пілоти, які повинні були посадити літак з пасажирами в Одесі після години ночі, вирішили приземлитися на інші аеродроми.

Крім того, борт LOT, який прилетів з Варшави, змушений був повернутися назад, а повітряний транспорт Azur Air Ukraine з Анталії змушений був відправитися в Бориспіль.

Вночі стало також відомо і про підтоплені багатоквартирні будинки, а також про затоплені вулиці, провулки і спуски. Через високий рівень води призупинено рух на безлічі вулиць, а також залита проїжджа частина на легендарній вулиці Дерибасівській.

Нагадаємо, що західні регіони знатно затопило через сильну зливу, яка завдала багато збитку на місцевість.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", через негоду в Києві повалило дерева, через що загинули і постраждали місцеві жителі.