Популярна українська виконавиця Надя Дорофєєва опублікувала у своєму акаунті в Tik-Tok Відео оригінального танцю. Витончена красуня одягла стильний рожевий купальник і похвалилася ідеальними формами.

Волосся вона зібрала у високу зачіску, а очі приховала за чорними сонцезахисними окулярами. Артистка представила глядачам імпровізований танцювальний номер, який зібрав близько 60 тисяч лайків.

@nadyadorofeeva

Поп ит сквиш . Produced by Tanu 😂❤️

♬ Симпл димпл поп ит сквиш - M&A & Бэтси

Не секрет, що Надя Дорофєєва відноситься до категорії артисток, які часто радують фанатів яскравими кадрами і цікавими подробицями зоряного життя. Шанувальники відзначають, що після того, як знаменитість почала сольну кар'єру під псевдонімом DOROFEEVA вона ще яскравіше засяяла на музичному небосхилі.

За її аккаунтом в Tik-Tok стежать 3 мільйони передплатників, а її мікроблог в Instagram регулярно відвідують 5 мільйонів фоловерів. До слова, на Instagram-сторінці артистка також вже виставляла фото в цьому рожевому купальнику:

А потім розмістила оригінальне відео, на якому постала в наряді тієї ж моделі, але в іншому кольорі:

Фанати часто обсипають знаменитість захопленими компліментами і дивуються, як їй вдається виглядати настільки ефектно і привабливо. А поки шанувальники ворожать над тим, яке диво-меню оберігає фігуру вокалістки від зайвих калорій, сама вона зізнатися, що "готова душу продати за оселедець з картоплею".

Раніше "Hyser" писав про те, що Наталя Могилевська показала, як виглядає в купальнику і без макіяжу.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла ультракороткий наряд, який вигідно підкреслив її стрункі форми.

Нагадуємо, що Діма Монатік зворушив шанувальників милим фото з сімейного архіву.