Українцам повідомили дуже неприємну інформацію, якій потрібно приділити свою увагу. Стало відомо, що всім любителям морозива потрібно бути дуже уважними, так як на територію України ввозять морозиво, яке містить дуже небезпечну речовину.

Про це повідомляє портал «Today UA»

Всім жителям України необхідно знати, що з території Європейського Союзу завезли морозиво, яке містить в собі найсильніший дезінфектор, щоб усувати зараження медичними інструментами, і він знаходиться всередині всіма улюбленого продукту.

Держпродспоживслужба повідомила, що на територію України завезли морозиво, яке не рекомендується вживати. Його привезли з Румунії, хоча на упаковці написано, що його виробляють у Франції. Кінцевий термін морозива, який вказаний на упаковці – 31 Березня 2023 року. Служба сказала, що потрібно уникати цього продукту і не вживати його.

Крім цього, Держпродспоживслужба стверджує, що отримала інформацію про те, що в морозиві містяться речовини в добавці-стабілізаторі, які містять етиленоксид. Вони закликали всіх продавців вилучити з прилавків все морозиво марки "Mars Wrigley Confectioner" протягом двох днів.

Є інформація, що популярна мережа гіпермаркетів «МЕТРО» вже позбулася поставки даного продукту. Вони дуже оперативно зреагували на це попередження і без затримок усунули морозиво марки «Mars Wrigley Confectioner» зі своїх прилавків.

Варто відзначити, що всі 26 гіпермаркетів «МЕТРО» заблокували поставки даної марки, і надалі не будуть приймати їх товар.

Важливо знати, що етиленоксид - це канцерогенна речовина, яку застосовують для стерилізації медичного обладнання.

Не варто забувати про своє здоров'я, адже навіть такий нешкідливий продукт, як морозиво може завдати летальний результат.

Нагадаємо, що експерти повідомили, які продукти не можна їсти на ніч.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі попередили українців, чому небезпечно пити кефір на ніч.

Також портал "Hyser" писав, що лікарі розповіли, що може означати наліт на язиці.