Учасниця 11 сезону романтичного телепроекту "Холостяк" Анна Гузєєва похвалилася спокусливою фігурою в розкішній сукні червоного кольору.

Дівчина опублікувала у своєму Instagram-акаунті знімки, на яких постала в образі «леді в червоному» і пофілософствувала на тему «культури» в сучасному суспільстві. Тонку талію вона підкреслила широким чорним поясом.

Ганна Гузєєва не без обурення констатувала, що вона час від часу стає "жертвою" докучливих папараці: "Вони нишком дістають телефончик своїми боягузливими ручками і фотографують мене в якихось громадських місцях харчування і відпочинку, а заодно і моїх родичів, друзів і наближених до мене людей...».

У коментарях до посту фоловери оцінили зовнішність екс-претендентки на серце Михайла Заливако захопленими компліментами. Більш того, на питання деяких передплатників вона відповіла особисто. Також вона зазначила: "мені б дуже хотілося, щоб деякі наші люди стали більш вихованими..."

До слова, під час участі Анни Гузєєвої в шоу "Холостяк" в мережі періодично з'являлися провокаційні відомості про те, що дівчина в минулому займалася ескорт-послугами. Але сама модель говорила про те, що подібні відомості поширювали її хейтери з метою її дискредитувати і зіпсувати репутацію.

Раніше "Hyser" писав про те, що нова дівчина Андрія Богдана похвалилася квартирою.

Також наш портал розповів про те, що учасниця шоу "Холостяк" підкорила публіку фігурою в купальнику.

Нагадуємо, що екс-" холостяк " Макс Михайлюк показав свою дружину в мікро-бікіні.