У мережі показали, яким чином нестандартно можна використовувати "Запорожець"

Радянський "Запорожці", можливо, і не самий рідкісні і унікальні автомобіль з точки зору Колекціонування, проте як і раніше має статус культового, любимо і пізнаваний величезною кількістю автолюбителів у багатьох країнах колишнього Радянського Союзу. У зв'язку з чим цим машинам знаходять незвичайні застосування. Один з подібних екземплярів в соціальній мережі Instagram показав користувач "loyar80".

Так, у зв'язку з тим, наскільки впізнаваним в Україні є модельний ряд "Запорожця" навіть через таку кількість років, такі машини дуже зручно використовувати в рекламних цілях. На фотографії, опублікованій в Instagram користувачем, розташований саме такий рекламний експонат.

Треба сказати, що зроблена реклама безумовно з гумором. Це автомобіль ЗАЗ-966 "Запорожець", якого в народі також прозвали "вухатим" за помітні повітрозабірники двигуна з повітряним охолодженням.

Машина в основному пофарбована в зелений колір, хіба що на боці є біла смуга, на якій червоними літерами написано "Швидка пивна допомога", під написом розташовується Червоний Хрест. На даху стоїть покажчик напрямку з написом "Пив Маг". Користувач в публікації написав: "комусь після вихідних може знадобитися така допомога!".

Варто, однак, відзначити, що цей "Запорожець" знаходиться не в кращому стані в порівнянні з іншими рекламними експонатами, які часом виглядають так, ніби щойно виїхали з салону. У цього "вухатого" явно спущені колеса і є ознаки корозії в окремих місцях

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що українцям пояснили нюанси роботи платних парковок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що стало відомо, які штрафи потрібно буде виплачувати за борги по комуналці.

Також "Hyser" писав, що курців попередили про те, що сигарети можуть зникнути з супермаркетів.