Вчені розповіли, який вид алкоголю найгірше позначається на роботі серця.

Лікарі постійно твердять про те, що алкоголь негативно впливає на організм людини. Тому від нього варто взагалі відмовитися. Інші ж фахівці дотримуються тієї думки, що є більш небезпечний і менш небезпечний вид алкоголю. На цей раз вони вирішили з'ясувати, що ж все-таки гірше впливає на роботу серця: пиво або вино. Бо це і те і інше є вельми популярним алкогольним напоєм.

З'ясувалося, що вживання червоного або білого вина більш безпечно з точки зору ризику інсульту в порівнянні з іншими видами алкоголю. Але в даному випадку ніхто не говорить про зловживання алкоголем. Допустима доза для людини - це кілька келихів в тиждень і не більше.

Фахівці прийшли до висновку, що вживання менше шести стандартних склянок алкоголю в тиждень пов'язано з найнижчим ризиком розвитку фібриляції передсердь (ФП).

ФП-це нерегулярна і прискорена частота серцевих скорочень, яка може збільшити ризик інсульту, серцевої недостатності та інших серцевих ускладнень. Серед симптомів-прискорене серцебиття, задишка і слабкість.

А що стосується пива або сидру, то ці напої якраз можуть спровокувати в організмі людини досить багато різних захворювань. У тому числі і захворювання серця. Тому від таких напоїв і зовсім варто відмовитися, щоб не наражати своє здоров'я на небезпеку. Тому що в іншому випадку для людини може все дуже погано закінчитися, аж до летального результату.

Тим більше, що алкогольну залежність дуже складно побороти. Для цього потрібно проходити серйозне тривале лікування.

Раніше Hyser писав про те, що експерти назвали основні продукти, які сильно отруюють жовчний міхур людини.

Також писали, що доктор Комаровський розповів про кращі способи зміцнення імунітету людини.

Нагадаємо, що українців попередили про настання найпотужніших магнітних бур.