Експерти розповіли, які овочі найкорисніше їсти в сирому вигляді.

Експерти запевняють, що багато всіма улюблені овочі втрачають свої смакові якості, а головне і корисність, при приготуванні. Тому їх найкраще їсти саме в сирому вигляді, щоб отримувати необхідні вітаміни і мінерали. Експерти склали список овочів, які не варто готувати.

В першу чергу це відноситься до буряку. Цей овоч багатий на вітаміни і клітковину, але коли її починають готувати і термічно обробляють, то вона втрачає практично всі свої корисні властивості. Також при приготуванні буряка руйнується близько 25% фолієвої кислоти.

Крім того не варто готувати цибулю. Згідно з дослідженням Корнельського університету, сира цибуля містить сполуки сірки і антиоксиданти, які важко знайти в будь-якому іншому продукті. Найкраще додавати цей овоч в сирому вигляді в салат або інші страви.

Кокосовий горіх також не варто готувати. Він дуже поживний завдяки вмісту клітковини, білків, вуглеводів, вітамінів і мінералів. Крім того, кокос - це натуральна їжа, багата електролітами. Також варто звернути свою увагу на кокосову воду. Вона також дуже корисна для організму людини. З її допомогою можна швидко втамувати спрагу і створити організм вкрай корисними вітамінами.

Брокколі також найкраще їсти сирої. Так як ця капуста дуже багата на вітаміни і її навіть рекомендують вводити в прикорм для маленьких дітей. Але Піт після варіння вона втрачає багато вітамінів і стає не такою корисною.

Помідор є основним харчовим джерелом лікопіну. Тому його рекомендують для багатьох людей, які страждають від заболевани1й серця. Помідор найкраще їсти в сирому вигляді.

Раніше Hyser писав про те, що експерти розповіли, який продукт перешкоджає утворенню тромбів.

Також писали, що медики назвали небезпечну дозу пива для людини.

Нагадаємо, що медики назвали приховані симптоми наближається серцевого нападу.