Українцям розповіли про п'ять сезонних продуктів, які допоможуть здоров'ю серця. Всі люди, які хочуть мати міцне здоров'я, повинні скористатися моментом і не упустити свій шанс.

Про це повідомляє портал "Головнокомандувач"

Професійний кардіолог Наталія Іванюк розповіла, що потрібно додати в свій харчовий раціон для того, щоб зміцнити здоров'я серця. Наталія Іванюк вирішила поділитися своїм особистим досвідом з українцями і дати кілька порад.

Вона поділилася назвами продуктів, які необхідно їсти для того, щоб зробити своє серце сильним і здоровим.

Зелень дуже корисна для серця. Рукола, щавель і шпинат містять в собі дуже багато корисних речовин, таких, як магній. Магній дуже добре впливає на людську кров. Кардіолог каже, що чим більше ви будете їсти зелень, тим міцніше буде ваше здоров'я, адже зелень приводить в норму пульс людини.

Якщо в організмі людини є поганий холестерин, то тут потрібно вживати термінових заходів. Цей холестерин - головний ворог для серцево-судинної системи організму. Саме тому потрібно включити в свій раціон брокколі. Цей продукт допоможе позбутися від поганого холестерину, так як він володіє грубими волокнами, які допомагають вивести холестерин з кишечника. Крім цього, брокколі багатий омега-3, що є необхідними кислотами для організму.

Молода картопля також дуже корисний для здоров'я людини. У запеченій картоплі і мундирі міститься дуже багато калію. Цей калій завадить утворенню будь-яких проблем з серцево-судинною системою.

Помідор і бобові - це продукти, які також необхідно вживати, щоб допомогти своєму серцю. Помідори дуже добре впливають на судини, а спаржа, горох і квасоля допоможуть значно зменшити рівень поганого холестерину. Вони багаті рослинним білком, що дуже допоможе Вашому серцю.
Нагадаємо, що експерти розповіли, як приготувати каву без шкідливих речовин.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", лікарі розповіли, що потрібно їсти в сирому вигляді.