Всім українцям повідомляється неприємна новина щодо карантинних обмежень. Міністерство охорони здоров'я України попередило про те, що карантин в Україні, швидше за все, буде продовжений ще на 2 місяці.

Про це повідомляє портал "РБК-Україна"

Віктор Ляшко повідомляє, що в Міністерстві охорони здоров'я було зроблено нову пропозицію. Він каже, що є ймовірність того, що карантин на території України буде продовжений ще на два місяці.

За словами міністра охорони здоров'я в Україні, діє адаптивний карантин, який повинен тривати до кінця цього літа. Але на даний момент йдуть активні обговорення про те, що його необхідно продовжити ще, як мінімум, на два місяці. Через те, що відбувається на території Європи, було прийнято рішення не знімати ніяких обмежень.

Крім цього, є велика ймовірність того, що надалі будуть посилюватися обмеження на території України. В силу того, що в країнах Європи продовжує розвиватися новий штам коронавірусу, число хворих ковідом продовжує зростати.

Є інформація, що цього року дуже багато росіян нахлинуло на територію окупованого Криму. Дуже багато людей поїхало на море, де всі забули про правила безпеки. Російські туристи не носять масок, ходять по кафе, ресторанах і дискотеках, зовсім забувши про страшний вірус.

Багато жителів півострова неодноразово скаржилися, що натовпи людей, які приїхали відпочити в Крим, абсолютно не дотримуються правил безпеки.

Варто відзначити, що ходять чутки про те, що вже є випадок смерті від штаму «Дельта» на території України.

На даний момент Міністерство охорони здоров'я та Міністерство освіти України активно обговорюють і намагаються прийняти рішення, як же закінчиться Підготовка до навчального року. Їм потрібно вирішити, що ж потрібно буде робити, якщо доведеться ввести жорсткі обмеження.

Не варто замовчувати і про ситуацію у Великобританії. Місцеві професійні вчені розповіли, що коронавірус продовжує мутувати і розвиватися. Вони попереджають, що цей новий штам може погубити кожну третю людину, яка їм захворіє. Вчені закликають британську владу вводити посилені обмеження.

Нагадаємо, що українців попередили про те, що тепер буде третя хвиля вакцинації.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", українцям повідомили області, де збільшуються випадки захворювання коронавірусом.