У соціальній мережі розмітили дуже кумедний відеоролик, на якому можна побачити досить-таки смішну ситуацію. В Кирилівці, де випала дуже велика норма опадів, люди почали розважатися, знімаючи смішне відео.

Відповідну публікацію оприлюднили на сторінці "podslushano_mlt"в Instagram.

Останнім часом по всій території України царює стихія. Багато міст були затоплені, і ось, дійшла черга до всіма улюбленої Кирилівки. Після великої зливи в місті стався потоп, і деякі ділянки на дорогах були затоплені.

Чоловіки, які вирішили трохи повеселитися, взяли Стільчики і поставили біля дороги, де утворилася велика яма з водою. Вони взяли в руки таблички і піднімали їх над головою кожен раз, коли автомобіль проїжджав повз величезної калюжі, майже повністю занурюючись у воду.

Таким чином, вийшла пародія на знамениті гонки ралі, а чоловіки представляли себе суддями, які давали оцінки проїжджаючим водіям.

"Олімпіада 2024 в Кирилівці #Підслуханомелітополь надсилайте ваші новини, фото або відео в Direct. Відзначай нас в сторіз 📌 ",- підписаний відеофайл в соціальній мережі.

Численна публіка, яка підписана на сторінку «podslushano_mlt», досягла позначки в 42 тисячі осіб. Фоловери аккаунта активно спостерігають за всіма постами, залишаючи чимало відгуків під кожним з них, і ця публікація не залишилася без уваги користувачів.

"Позавчора була сильна злива, вчора була хмара але дощ трохи покапав і все", "їдемо", "сьогодні сонце, спека, але є великі медузи", - пишуть відгуки юзери соціальної мережі.

Коментарі в Instagram
Коментарі в Instagram

Варто згадати, що на територію України прийшов потужний циклон з Європи, який приніс з собою дуже жарку погоду і неймовірно багато опадів. Є інформація про те, що на трасі Одеса-Миколаїв пару днів тому випало стільки граду, що вся дорога ніби була покрита снігом, а температура в цей час знизилася до 20 градусів.

Нагадаємо, що українців попередили про шквали і грози.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", всім українцям повідомили, що спека дійде до 40 градусів.