У Мережу потрапила дуже цікава і досить тривожна інформація про те, що людей, які розмовляють російською мовою, б'ють у різних частинах світу. Державна Дума вирішила втрутитися в цю ситуацію і якось її виправити.

Про це повідомляє портал «Голавком»

Росія дуже стривожена одним фактом, що людей, які говорять російською, почали бити закордоном. Ця сумна статистика змусила насторожитися російських депутатів.

Представник Росії В'ячеслав Володін повідомив, що депутати Державної Думи вирішили втрутитися і прийняли дуже цікавий закон, який забороняє людям в'їжджати на територію Російської Федерації, якщо вони мають намір або «нападали на російськомовних громадян».

Через те, що в Киргизії було кілька випадків, коли місцеві жителі нападали на російськомовних громадян, було прийнято рішення якось відреагувати на те, що відбувається. За словами В'ячеслава Володіна, російські депутати вирішили відреагувати і вжити відповідних заходів. Вони вирішили заборонити в'їзд агресивно налаштованим туристам.

Крім цього, в Держдумі прийняли рішення звернутися до голови Киргизії зі словами про те, щоб він проконтролював випадок, який стався з російськомовним громадянином. Відомо, що на продавця, який розмовляв російською, напав відвідувач магазину.

Представник Росії акцентував увагу на тому, що це вже вперше, коли на російськомовну людину нападають. Він зазначив, що російська мова в Киргизії вважається офіційною.

Не варто упускати ще одну ситуацію, коли в цій же країні на жінку напав чоловік, коли почув, що вона говорить російською мовою. Цей чоловік попросив розмовляти з ним виключно киргизькою мовою, після чого кинув калькулятор в голову дівчини.

Також є інцидент, коли в Кишиневі "міс Молдова" відхопила сумкою по голові через те, що говорила російською.

Нагадаємо, що у Кишиневі модель отримала сумкою по голові за російську мову.

Як раніше повідомляв портал "Hyser", мер Конотопа агресивно відреагував на депутата «Слуги народу».