В одному з багатоповерхових будинків Одеси стався страшний інцидент з ліфтом

Стан багатьох ліфтів в українських багатоповерхівка мимоволі пробуджує практично в будь-якому клаустрофоба, і часом подібні страхи стають цілком обгрунтованими. Так, в Одесі на вулиці Володимира Висоцького в одному з багатоповерхових житлових будинків обірвався ліфт, в якому їхали пасажири. Про це повідомляє офіційна прес-служба Національної поліції.

Повідомляється, що в момент падіння в ліфті перебувало дві людини — чоловік і жінка. На подив, в результаті аварії ніхто не загинув і не отримав травм. Обох в цілості евакуювали з ліфта рятувальники.

У поліції розповіли, що за попередньою версією, коли ліфт рухався на перший поверх, в кабіні спрацювало екстрене гальмування, в результаті чого кабіна застрягла між третім і четвертим поверхом.

Крім того, повідомляється, що правоохоронці відкрили справу за ч.1 ст. 275, тобто за фактом порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і будівель Кримінального кодексу України. В даний момент відбуваються слідчі дії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в Дніпрі в аквапарку 8 серпня на узбережжі загинула дитина. Повідомляється, що дитина вирушила в аквапарк разом зі своєю матір'ю, проте остання, всупереч рекомендаціям, залишила хлопчика в басейні одна, а сама відійшла.

Співробітники звернули увагу на те, що дитина тоне і витягли його з води. Незважаючи на старання відпочиваючих і співробітників швидкої допомоги, реанімувати дитину не вдалося.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що у Тернопільській області з рейок зійшов пасажирський потяг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці сталася масштабна пожежа в складському приміщенні.

Також "Hyser" писав, що у Києві в одній зі шкіл почалася пожежа.