Астрологи розповіли українцям, кому зі знаків Зодіаку пощастить на фінансовому терені

Останній місяць літа подарує кільком знакам Зодіак можливість відчутно поліпшити своє матеріальне становище. Деяким вдасться побільше попрацювати, а значить і більше заробити, а іншим знакам пощастить в інших напрямках і гроші надійдуть з інших джерел. Про це повідомляє iнформаційний портал "SlavaFraza".

Перша половина серпня надасть Овнам безліч справ як в бізнесі, так і на роботі. Діяти при цьому доведеться швидко і рішуче. Небезпечним днем астрологи називають 13 серпня, в цей день не варто здійснювати будь-які покупки або фінансово в щось вкладатися. Інші ж дні дуже сприятливі для подібних справ.

Ракам в серпні зірки також благоволять, особливого везіння варто очікувати після 11 серпня. Меркурій перейде в Діву, що позначає нову еру в фінансах для Раків. У серпні Раки сміливо можуть вирушати на шопінг, міняти роботу, розшукувати нових партнерів по бізнесу або здійснювати ризиковані ідеї.

Третім знаком Зодіаку, якому пощастить у фінансах в серпні — Діва. Найближчими днями Діви буквально озолотяться, особливо ті, які працюють у сфері науці, студентів, а також людей, які мріють відкрити свою справу.

Четвертим же знаком стане Водолій. Їм найближчим часом Гроші теж будуть прямо-таки плисти в руки, причому постійним і безперебійним потоком. Цим часом Водолії можуть скористатися для того, щоб вирішити свої проблеми, розвинути бізнес і отримати нові знання.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Павло Глоба назвав знаки зодіаку, чиє життя серйозно зміниться.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що провидиця розповіла про те, що чекає Росію в майбутньому.

Також "Hyser" писав, що у Палестині проявився поганий знак: впав древній і знаменитий дуб.