Не багато людей знають, які продукти харчування категорично не підходять для сніданку.

Багато людей думають, що вони правильно снідають хоча насправді це далеко не так. Тому важливо розуміти, які страви в даному випадку прийнятні, а від яких варто взагалі відмовитися. Тому що в них не тільки немає ніякої користі, але і вони несуть велику шкоду для організму людини.

В першу чергу варто відмовитися від всім так звичних бутербродів. На думку багатьох лікарів вони несуть тільки великої шкоди для організму людини.

За словами лікаря-дієтолога Торрі Йеллен, зазвичай готові бутерброди включають бекон або ковбасу, а оброблене м'ясо такого типу може бути канцерогенним. "Спробуйте зробити свій власний сендвіч з яйцем, шпинатом і авокадо на хлібі з цільної пшениці. Це не тільки смачно, але і корисно", - порадила вона.

Також варто відмовитися від сухих сніданків, так як в них взагалі немає ніякої користі для організму. Така їжа багата на вуглеводи, але ось поживна цінність практично зводиться до нуля.

Що стосується молочних продуктів харчування, то краще відмовитися від ароматизованих йогуртів. Багато йогуртів на ринку містять інгредієнти, які покращують смак і консистенцію. В першу чергу це відноситься до цукру, який нічого не має спільного з корисністю. Крім того при надмірному споживанні цукру зростає ризик різкого набору ваги і підвищення цукру в крові.

Як результат для людини це все може закінчитися цукровим діабетом.

Деякі люди думають, що роблять правильно, уникаючи вершкового масла і замінюючи його спредами на основі йогурту, тому що вони не містять холестерину або насичених жирів. Однак насправді замість останніх вони отримують трансжири, які ще гірше і з більшою ймовірністю можуть привести до серцевих захворювань.

Раніше Hyser писав про те, що лікарі розповіли, як пов'язаний післяобідній сон і набір ваги.

Також писали, які хвороби можна визначити за зовнішнім виглядом нігтів.

Нагадаємо, що медики назвали ТОП фруктів і овочів Серпня для здорового серця.